Pretresi na više lokacija u Nikšiću, četiri osobe procesuirane zbog djela u vezi sa zloupotrebom droga

"Oni su, kako se sumnja, ovo djelo izvršili na način što su u vršili prodaju opojne droge kokain i marihuana na teritoriji opštine Nikšić", navodi u saopštenju policije

22286 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Četiri lica su procesuirana zbog krivičnih djela u vezi sa zloupotrebom narkotika, te izvršeni pretresi na više lokacija u Nikšiću u okviru višemjesečne istrage pod kodnim nazivom "Drivers", koju su realizovali pripadnici Sektora za borbu protiv kriminala, Odsjeka za borbu protiv droga, uz podršku službenika Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, saopšteno je iz Uprave policije.

"Naime, A.D. (33) je jutros lišen slobode i on će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost uz krivičnu prijavu, dok je krivična prijava podnijeta i protiv K.R. (45) koji se nalazi u UIKS-u zbog drugih krivičnih djela i M.L. (34) i M.J. (33) koji su trenutno nedostupni nadležnim organima", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da se sva četiri lica sumnjiče da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Oni su, kako se sumnja, ovo djelo izvršili na način što su u vršili prodaju opojne droge kokain i marihuana na teritoriji opštine Nikšić", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: