Oduzeto više od stotinu naočara, uhapšen Podgoričanin osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu

"Vrijednost oduzetih naočari je procijenjena na oko 18.000 eura", navodi se u saopštenju policije

7869 pregleda 8 komentar(a)
Oduzete naočare, Foto: Uprava policije
Oduzete naočare, Foto: Uprava policije

Nakon pretresa stana i drugih prostorija u vlasništvu pedesetogodišnjeg Podgoričanina, policija pronašla i zaplijenila 123 komada skupcjenih naočara za sunce čija vrijednost se procjenjuje na oko 18 hiljada eura, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“- Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje u cilju suzbijanja krivičnih djela protiv platnog prometa i privrednog poslovanja, u Podgorici lišili slobode jedno lice.

Postupajući po operativnim saznanjima, a shodno naredbi suda, policijski službenici su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi lice N.R.(50), kod kojeg je policija pronašla 123 komada skupocjenih sunčanih naočara, različitih brendova, koje su privremeno oduzete. Vrijednost oduzetih naočari je procijenjena na oko 18.000 eura", navodi se u saopštenju.

Iz Uprave policije su dodali da je o navedenom događaju obavješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se N.R. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Bonus video: