Hapšenje u Pljevljima, pronađeno 111 stabljika marihuane

Uhapšen državljanin Srbije M.P. (39), sa stalnim boravištem u Pljevljima

16227 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Policijski službenici Sektora granične policije i Sektora za borbu protiv kriminala su, u aktivnostima usmjerenim na sprečavanje krijumčarenja, ali i borbu protiv ulične prodaje narkotika, uhapsili državljanina Srbije M.P. (39), sa stalnim boravištem u Pljevljima.

Policija je u pljevaljskom mjestu Glibaći pretresla kuću i druge prostorije koje koristi M.P, a koji se sumnjiči za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Tom prilikom, u prostorijama koje koristi M.P. pronađeno je 111 komada biljaka kanabisa, lampe i električna aparatura za uzgajanje biljaka", navodi se u saopštenju.

M.P. je uhapšen po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Bijelom Polju, a uz krivičnu prijavu je priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost u zakonskom roku.

"Napominjemo da je ovo treća plantaža koju je crnogorska policija pronašla u posljednjih mjesec dana u Crnoj Gori, pored velike plantaže koja je pronađena u pograničnom pojasu naše države sa Republikom Albanijom, a što je rezultat kontinuirane regionalne i međusektorske saradnje. Službenici Uprave policije će nastaviti intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju sprečavanja vršenja ovih krivičnih djela putem ulične prodaje i prekograničnog kriminala", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: