Hapšenja i prijave zbog nasilja u porodici u Nikšiću: Prijetnje, tuče, požar u kući...

Podnijete krivične prijave protiv osam osumnjičenih

4802 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija podnijela je tokom oktobra tamošnjem Osnovnom državnom tužilaštvu šest krivičnih prijava protiv osam osoba koje se sumnjiče za krivično djelo - nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Krivična prijava podnijeta je protiv A.V. (63) zbog sumnje da je kući prijetila mužu, koji ju je prijavio.

Z.K. (62) je uhapšen i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je na radnom mjestu, a potom i u porodičnoj kući, verbalno napao suprugu.

Uhapšen i A.J.(27) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je kod kuće verbalno napao i "grubo uznemiravao" majku, saopštila je Uprava policije.

"Zbog sumnje da je prijetio ocu i grubo ga uznemiravao u njihovoj porodičnoj kući, a potom podmetnuo požar u jednom dijelu kuće, po nalogu tužioca je lišen je slobode A.Lj. (20) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici", piše policija.

M.B. (39) je uhapšen zbog sumnje da je prijetio bratu i uništio zajedničku imovinu, a potom je uhapšen njegov brat B.B. (56) zbog sumnje da je teško povrijedio M.B. Protiv obojice su podnijete krivične prijave.

"Takođe, nikšićka policija je lišila slobode B.B. (22) zbog fizičkog napada na brata J.B. (20) koji je takođe lišen slobode zbog verbalnog i fizičkog napada na B.B. i protiv njih je tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici", dodaje policija.

Bonus video: