"Cerovo" obnavlja hirurško odjeljenje barske bolnice: Donirali 7.000 eura

Napominjući da Opštoj bolnici danas gravitira preko 80.000 stanovnika južne regije, dr Tomanović je zahvalio na donaciji ispred kolektiva bolnice i pacijenata, dodajući da će donacija biti usmjerena u renoviranje sanitarnih čvorova
209 pregleda 0 komentar(a)
Goran Đurović, Dragan Tomanović, Foto: Radomir Petrić
Goran Đurović, Dragan Tomanović, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 17.12.2016. 13:26h

Na svečanosti, barska kompanija "Cerovo" objavila je u petak uveče da će pomoći rekonstrukciju hirurškog odjeljenja Opšte bolnice Bar.

Izvršni direktor "Cerova" Goran Đurović predao je direktoru bolnice dr Draganu Tomanoviću odluku o donaciji ukupne vrijednosti 7.000 eura.

Na novogodišnjem koktelu za poslovne partnere, Đurović je istakao da u svih 26 godina postojanja "Cerovo" njeguje kodekse društveno odgovorne firme, za što je do sada više puta nagrađivana, uključujući i ovogodišnju nagradu Unije poslodavaca.

"Te nagrade su naš ponos i motivišu nas da i dalje učestvujemo u ovakvim aktivnostima, kao što je i kamnpanja "Za ljepše škole", u kojoj smo sa Ministarstvom prosvjete i TVCG. Odmah smo se odazvali pozivu za pomoć u rekonstrukciji hirurškog odjeljenja pristiglom iz bolnice koju vodi naš poznati hirurg dr Tomanović, jer cijenimo izuzetno zalaganje svih hirurga i zaposlenih u bolnici", rekao je pored ostalog Đurović.

Napominjući da Opštoj bolnici danas gravitira preko 80.000 stanovnika južne regije, dr Tomanović je zahvalio na donaciji ispred kolektiva bolnice i pacijenata, dodajući da će donacija biti usmjerena u renoviranje sanitarnih čvorova.

Na koktelu je predočeno da "Cerovo" danas ima poslovne centre u Baru, Podgorici, Budvi, Ulcinju i Sutomoru, da zapošljava 120 radnika te da je pored ostalog u ovoj godini komitentima isporučilo i 10.000 tona armaturne mreže i 21.0000 tona cementa.

Bonus video: