Službeni auto Montenegro Airlinesa "radi" u City kvartu

Iz MA nijesu odgovorili ko, da li i zbog čega ima pravo da koristi službeni automobil 24 sata dnevno. Nezvanično, koristi ga Vučinić
211 pregleda 15 komentar(a)
auto MA, City kvart, Foto: Čitalac reporter
auto MA, City kvart, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 25.09.2016. 13:34h

Službeno auto nacionale kompanije Montenegro erlajns (MA) bilo je u utorak veče nepropisno parkiran u podgoričkom naselju City kvart.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, automobil registarskih oznaka PG - ER 136 vozi koordinator sektora bezbjednosti u toj kompaniji Miloš Vučinić.

Nezvanični izvori tvrde da je službeni automobil MA, na čijem čelu je Daliborka Pejović (DPS), često bio parkiran u podgoričkom City kvartu, i tokom radnog vremena. U tom dijelu grada, navodno, kadar Pejovićeve ima lokal.

Prema informacijama iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), Vučinić je osnivač i ovlašćeni zastupnik podgoričke firme “J&L”, čija je djelatnost usluge pripremanja i posluživanja pića.

Iz MA nijesu odgovorili “Vijestima” koji službenik, da li i zbog čega ima pravo da koristi ovaj službeni automobil 24 sata dnevno. “Vijesti” su pitale MA i kako komentarišu to što je automobil često nepropisno parkiran uveče i tokom radnog vremena u City kvartu i šta će uraditi povodom toga.

Vučinić u srijedu nije želio da odgovori na pitanja “Vijesti” u vezi sa nepropisnim parkiranjem i mogućom zloupotrebom službenog vozila. Tog dana nije bio parkiran na staroj lokaciji, a ni sada ga nema. Mediji su objavili da je Vučinić tokom 2015. godine mjesečno prihodovao oko 1.885 eura. MA je u januaru ove godine dugovala 71 miliona.

Bonus video: