Šumadinci zainteresovani za odmor u Tivtu

Posebno interesovanje posjetioci štandova pokazali su za manifestacije koje se održavaju na Crnogorskom primorju tokom ljetnjih mjeseci. Mlađu populaciju su interesovale cijene u privatnom smještaju, zabavni programi i vrijeme održavanja već prepoznatljivih festivala „Sea Dance“, „Refresh“, „Lake Fest“.
2 komentar(a)
Kragujevac, NTO, Foto: TO Tivat
Kragujevac, NTO, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 22.05.2015. 10:32h

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je prekjuče promocijom u Kragujevcu nastavila „Road show“ kampanju u većim gradovima regiona. Nakon promocije u Makednoji kampanja se nastavlja na tržištu Srbije, a u njoj učestvuju u predstavnici Turističke organizacije Tivat.

“Na trgu u jednoj od najstarijih kragujevačkih ulica Kralja Petra I, predstavnici NTO CG i turističkih organizacija Budve, Bara i Tivta, pozvali su mnogobrojne posjetioce da svoj odmor provedu na crnogorskom primorju i planinama. Građani, koji su pokazali veliko interesovanje za Crnu Goru kao destinaciju za njihov odmor, dobili su informacije o turističkoj ponudi za ovo ljeto kao i promotivni materijal. Promocija je protekla uz animaciju DJ izvođača”, saopšteno je tim povodom iz TO Tivat.

Posebno interesovanje posjetioci štandova pokazali su za manifestacije koje se održavaju na Crnogorskom primorju tokom ljetnjih mjeseci. Mlađu populaciju su interesovale cijene u privatnom smještaju, zabavni programi i vrijeme održavanja već prepoznatljivih festivala „Sea Dance“, „Refresh“, „Lake Fest“. Paket aranžmani i popusti su bili u žiži interesovanja porodica sa malom djecom. Za one koji vole aktivan odmor i predjele crnogorskih planina i nacionalnih parkova preporučeni su izleti, pješačenje markiranim stazama, rafting i slično.

Tokom promocije organizovana je nagradna igra koja je izazvala dodatno interesovanje građana Kragujevca koji su uzeli učešće u velikom broju. Kao i prethodnih godina turističke organizacije Bara, Tivta i Budve su, u saradnji sa hotelskom privredom , HTP “Mimoza”, hotelom “Adria” i hotelom “Grbalj” , podijelile nagradna ljetovanja u Crnoj Gori. Tokom ovog predstavljanja TO Tivat dodijelila je nagradu - 7 dana u hotelu “Kamelija” čiji je sponzor HTP “Mimoza.” Nagradu je dobila Stanković Snežana iz Kragujevca.

Promocija ljetnje turističke ponude Crne Gore u Srboiji nastavlja se do 24. maja u Beogradu, na Kalemegdanu, u okviru manifestacije „Beogradski manifest“.

Bonus video: