Vikend posvećen ljubiteljima čokolade i vina

Pored lijepo dekorisanih štandova punih ukusnih čokolada i flaša alkoholnog napitka stajali su predstavnici kompanija "MioGel", "Bambi WellBe", poslastičarnica "Korni ,"3 Princa", ruskog brenda "Karamela", kao i vinarija "BUK", "Vukmanović", "Voćna vina i likeri Ivanović"
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2015. 15:34h

Manifestacija "Čokolada i vino" danas je okupila u šoping molu Delta siti veliki broj građana koji su degustirali i kupovali proizvode, slušali savjete izlagača i učili kako da dekorišu torte.

Pored lijepo dekorisanih štandova punih ukusnih čokolada i flaša alkoholnog napitka stajali su predstavnici kompanija "MioGel", "Bambi WellBe", poslastičarnica "Korni ,"3 Princa", ruskog brenda "Karamela", kao i vinarija "BUK", "Vukmanović", "Voćna vina i likeri Ivanović".

Predstavnica komercijalnog brenda "Karamela" Maja Šćepanović kazala je da prvi put učestvuju na ovakvoj manifestaciji i istakla da su za samo nekoliko sati uspjeli da prodaju čokoladne proizvode, koji koštaju od 0,50 do 10 eura.

"Najbolje prolaze ruski proizvodi zefir u čokoladi, ptičje mlijeko i korovka", rekla je Šćepanović dodavši da su na štandu izložili i napolitanke, bombonjere, karamele...

Ljubitelji čokolada i vina, nakon degustacije proizvoda, slušali su prezentaciju direktorice sektora za razvoj u kompaniji "13. jul Plantaže" Vesne Maraš i tehnologa u kompaniji Bojana Gašovića. Oni su posjetiocima objašnjavali kako se vina "Medun" i "Vranac Reserve" uparuju sa čokoladom.

Potom je održana "Slatka radionica" sa Brankom Vukčević koja je na radost svih žena i manjeg broja muškaraca govorila kako se dekorišu torte i kolači.

Galerija

Bonus video: