M:tel krenuo u širenje na tržište interneta i TV

"Smatramo da postojeći kablovski operateri teško mogu opstati na ovom tržištu u konkurenciji sa Telekomom Crne Gore", kazao je direktor M:tela Vladimir Lučić
68 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Lučić, Foto: Vesko Belojević
Vladimir Lučić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.12.2013. 07:46h

Kompanija M:tel analizira poslovanje nekoliko kablovskih operatera, kako bi, ukoliko analize budu pozitivne, kupila neke od njih u cilju jačeg izlaska na tržište televizije i interneta, kazao je “Vijestima” direktor M:tela Vladimir Lučić.

“Ovo je od 2007. godine i našeg ulaska na crnogorsko tržište, možda najveća novost na telekomunkiacionom tržištu. Opcije su ili da gradite sami infrastrukturu ili da preuzmete postojeće igrače na tržištu. Trenutno radimo finansijsku analizu šest kompanija. Prije svega interesuju nas korisici i infrastruktura. Nama je krajnji cilj, da čak i ako bi nekog preuzeli, faktički preuzmemo korisnike i infrastrukturu, da to bude pod M:telom, jer smatramo da postojeći kablovski operateri teško mogu opstati na ovom tržištu u konkurenciji sa Telekomom Crne Gore koji jedini može ponuditi sve četiri usluge i smatram da smo mi ili Telenor jedina konkurentna snaga”, ocijenio je Lučić.

Opširnije u štampanom izdanju "Vijesti" od 6. decembra

Bonus video: