U Budvi otvoren novi spa-centar, najjeftinija masaža 120 eura

Postoje i frizerski i kozmetički salon, teretana, studio za pilates, kao i dvadesetpetometarski zatvoreni bazen koji jednim dijelom obuhvata vanjski dio
251 pregleda 8 komentar(a)
Spa centar Miločer, Foto: Vuk Lajović
Spa centar Miločer, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 20.09.2013. 14:01h

Otvaranjem spa-centra u Miločerskom parku, hotelski kompleks Aman Sveti Stefan u potpunosti je završen, saopštio je generalni menadžer Kevin Bruk, navodeći da je preostali hotel “Kraljičina plaža“, koga je kompanija “Adriatic properties“, kao i grad hotel “Sveti Stefan“ i “Vilu Miločer“, zakupila na 42 godine, obuhvaćen “drugim ugovorom“.

"Kraljičina plaža ne potpada pod Aman Sveti Stefan rizort", kazao je Bruk.

Za izgradnju spa-centra koji se prostire na oko dvije hiljade kvadrata, dodao je on, potrošeno je između sedam i osam miliona eura.

"Uzbuđeni smo što ćemo narednu godinu početi u punom kapacitetu i time produžiti sezonu. U okviru spa-centra postoje četiri sobe za tretmane. U svakoj sobi se mogu raditi dvije masaže istovremeno. Najjeftinija masaža u ovom objektu biće 120 eura. Postoje i frizerski i kozmetički salon, teretana, studio za pilates, kao i dvadesetpetometarski zatvoreni bazen koji jednim dijelom obuhvata vanjski dio. U okviru spa-centra izgrađen je i poseban paviljon za jogu, gdje će biti organizovani privatni časovi", kazao je Bruk, nakon što je sa medijskim ekipama obišao kompletan kompleks.

"Kao i svi naši restorani, i spa-centar će biti otvoren, kako za goste koji borave u hotelu, tako i za građane. U ponudi će biti i članske karte. Zajedno sa 'Vilom Miločer', spa-centar će raditi tokom cijele godine, počevši od aprila 2014. Za sljedeću sezonu planiramo da u centru radi 17 zaposlenih", istakao je Bruk, dodajući da i grad hotel “Sveti Stefan” narednu sezonu počinje u aprilu.

Zadovoljni sezonom

U grad hotelu “Sveti Stefan” i “Vili Miločer”, rekao je Bruk, ove godine su imali jako uspješnu sezonu. “Postignuti poslovni rezultati premašili su prošlogodišnje.

Ohrabruje što je septembar izuzetno dobar, što je važno zbog produžetka sezone. Takođe smo zadovoljni novim Aman restoranom na ostrvu Sveti Stefan, kao i sa preostalim sobama u grad-hotelu koje smo otvorili ove sezone.

Odgovor gostiju je veoma dobar, iako predstoji još mnogo toga što treba uraditi. Jako smo zadovoljni napretkom”, kazao je Bruk.

Šinavatra dobrodošao

Upitan zbog čega je bivši tajlandski premijer Taksin Šinavatra čest gost “ Vile Miločer” i Svetog Stefana, Bruk je kazao da je on uvijek dobrodošao u Aman Sveti Stefan.

“Svi naši gosti su dobrodošli, bez obzira odakle dolaze. Vjerujem da smo jako dobri domaćini”, rekao je Bruk.

Bonus video: