Policajka izgubljeno dijete vratila kući

Asanović smatra da je uradila nešto što bi i svi drugi uradili da su se našli u takvoj situaciji
74 pregleda 8 komentar(a)
Uprava policije, Foto: Borislav Vukićević
Uprava policije, Foto: Borislav Vukićević
Ažurirano: 20.06.2013. 16:50h

Dragana Asanović, službenica Odsjeka za obezbjeđenje ličnosti i njena prijateljica prošle sedmice pronašle su na ulici zalutalo dijete.

Djevojčica, koja prema podacima “Vijesti” živi sa sestrom i majkom, ostala je sama u nezaključanom stanu i slabašno odjevena izašla napolje, da bi se nakon toga izgubila. Asanović i njena prijateljica odnijele su djevojčicu kući, obukle je, nahranile, a zatim je odvele u Centar bezbjednosti, kako bi policija pronašla njene roditelje.

"Koleginica smatra da je uradila nešto što bi i svi drugi uradili da su se našli u takvoj situaciji. Rekla je da niko ne bi ostavio dijete na ulici golo, boso i gladno"

Kada se probudila, djevojčica je izašla napolje, i izgubila se.

“Vijesti” su pokušale da stupe u kontakt sa Asanović, ali ona, rečeno je iz Uprave policije, nije htjela razgovarati o nesvakidašnjem događaju.

“Koleginica smatra da je uradila nešto što bi i svi drugi uradili da su se našli u takvoj situaciji. Rekla je da niko ne bi ostavio dijete na ulici golo, boso i gladno”, rekla je “Vijestima” savjetnica za odnose sa javnošću u Upravi policije - MUP-u Tamara Popović.

Bonus video: