Iz skijališta Kolašin 1450 zadovoljni brojem gostiju prvog dana vikenda

"S obzirom da su tokom sljedeće njavljene sniježne padavine, očekujemo dobru posjetu tokom februara, naročito danima vikenda", kazala je direktorica skijališta, Dijana Bulatović
1289 pregleda 0 komentar(a)
Danas na skijalištu, Foto: Ski centar 1450
Danas na skijalištu, Foto: Ski centar 1450

Na Ski centru Kolašin 1450 u funkciji su staze u okviru ski lifta Jezerine i Baby lifta, ali i staza broj tri, u okviru šestosjedne i staza broj pet, u okviru dvosjedne žičare. Iz tog skijališta kažu da su zadovoljni brojem gostiju tokom prvog dana vikenda.

„Možemo se pohvaliti dobrom posjećenošću. Danas je na skijalištu boravilo oko 1.000 gostiju, kako iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Albanije i Rusije. S obzirom da su tokom sljedeće njavljene sniježne padavine, očekujemo dobru posjetu tokom februara, naročito danima vikenda. Na našem skijalištu biće i organizovane grupe gostiju iz Francuske", kazala je direktorica tog skijališta Dijana Bulatović.

Ski centar 1450
Danas na skijalištu(Foto: Ski centar 1450)

Cijena ski pasa na tom skijalištu je iznosi 15 eura za odrasle i 11 eura za djecu. Iznajmljivanje komplet opreme za skijanje je 10 za odrasle, odnosno, osam eura za djecu.

Razloga za zadovoljstvo brojem gostiju, uprkos nedostatku snijega imaju i na državnom Ski centru Kolašin 1600. Na tom skijalištu deans je održan koncert Jelene Rozge, pa je to, pored lijepog vremena, bogate gastro ponude i panoramske vožnje žičarom, bio razlog da mnogi ljubtelji planine provedu dan na Bjelasici.

Bonus video: