Barska ponuda po prvi put u Riminiju

Na sajmu u Riminiju zainteresovanim posjetiocima je dijeljen novi katalog na Italijanskom jeziku sa opštim informacijama o Baru, kulturnim dobrima, pješačkim i biciklističkim stazama, manifestacijama i kontaktima svih barskih turističkih agencija
54 pregleda 0 komentar(a)
TO Bar Rimini, Foto: TO Bar
TO Bar Rimini, Foto: TO Bar
Ažurirano: 13.10.2017. 16:32h

Turistička organizacija Bar nastupila je ove nedjelje prvi put na međunarodnom sajmu turizma ''TTG Incontri 2017'' u italijanskom gradu Riminiju, koji je okupio turističke profesionalce iz 130 zemalja i oko 700 novinara. TO Bar je ponudu ove opštine predstavila na štandu NTOCG sa kolegama iz LTO Budve, Tivta, Podgorice, Kotora, Cetinja i Herceg Novog, te predstavnicima hotela “Maestral resort & casino” i “Montenegro Airlines”.

"Za nas je ovo veoma značajan sajam, jer svake godine u avgustu bilježimo značajan porast broja dolazaka i noćenja gostiju iz Italije i na našem dijelu morske obale i na Skadarskom jezeru. Italijani su ljubitelji vina, domaćih proizvoda, prirode, uživaju u brojnim izletima i obilascima svih atraktivnosti na području barske opštine, a interesantno je da se posljednjih godina sve više odlučuju da borave u seoskom području. Poseban akcenat smo stavili na promociju panoramske rute „Na dvije čarobne obale“, pripremili smo veoma kvalitetnu i sadržajnu mapu sa informacijama o kompletnoj ponudi na području barske opštine", saopštili su “Vijestima” iz TO Bar.

Na sajmu u Riminiju zainteresovanim posjetiocima je dijeljen novi katalog na Italijanskom jeziku sa opštim informacijama o Baru, kulturnim dobrima, pješačkim i biciklističkim stazama, manifestacijama i kontaktima svih barskih turističkih agencija.

Bonus video: