Vaš vodič kroz najbolje restorane u Crnoj Gori

www.foodbook.me je jedinstvena Online platforma koja okuplja i prezentuje najbolje crnogorske restorane, njihovu ponudu kao I ekskluzivne lokacije na kojima se nalaze. Istražite blizu 400 restorana na našem sajtu I doživite sjajan gastronomski doživljaj.

43554 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Foodbook.me & Vedran Ilic photography
Foto: Foodbook.me & Vedran Ilic photography

Foodbook.me je najposjećeniji Online vodič za restorane u Crnoj Gori koji je svoju priču započeo krajem 2018. godine. Naša ideja zasnovana je na želji da se na kvalitetan i profesionalan način prikaže izuzetna gastro ponuda koju naša zemlja ima da ponudi, kako domaćim tako I stranim gostima. Kroz jednostavan i privlačan dizajn, praćen visokim standardima materijala koji se objavljuje na sajtu, želimo da pružimo izuzetno korisničko iskustvo svim našim posjetiocima. Tražite li mjesto za porodični ručak, ekskluzivnu poslovnu večeru, romantični sastanak ili sasvim običnu jutarnju kaficu foodbook.me je najkraći put do cilja. Takodje, omogućili smo I brzu pretragu sa preko 50 filtera koji će vam značajno uštedjeti vrijeme u potrazi za idealnim restoranom. Iskoristite mnoštvo preporuka, promocija i akcija koje se svakodnevno objavljuju i ažuriraju.

Jedini servis za Online rezervacije u zemlji

Na našem sajtu, pored kompletne ponude restorana (ambijent, menu, promocije, dogadjaji, lokacija, kontakt informacije), kreirali smo I servis za Online rezervacije preko kojeg možete na vrlo jednostavan I brz način da bukirate vaš sto. Usluga za goste je besplatna a potvrdu rezervacije dobijate na vašu mail adresu I sms porukom.

Vodič za restorane u Hrvatskoj

U okviru plana za regionalni razvoj našeg brenda, nedavno smo lansirali I Vodič za restorane u Hrvatskoj www.foodbook.hr. Ukoliko planirate putovanje I odmor kod naših komšija, nadamo se da će vam naš sajt biti od pomoći. Očekuju vas fenomenalni restorani od Dubrovnika I Splita pa sve do Rijeke, Zagreba I Osijeka.

Za restorane

Koncept platforme www.foodbook.me je zasnovan na ideji i želji da se vlasnicima restorana pruži mogućnost za najkvalitetnijom prezentacijom svoje ponude na internetu kao i adekvatna biznis podrška preko savremenih alata digitalnog marketinga. Kroz konstantnu, cjelogodišnju saradnju i komunikaciju želimo direktno da doprinesemo prepoznatljivosti Vašeg Brenda i ostvarenju sve boljih poslovnih rezultata.

O povjerenju koje smo stekli najbolje govori zvanična Google statistika kao I ostvareni rezultati:

  • Preko 800 000 posjećenih stranica na sajtu
  • Izuzetne pozicije na google pretrazi
  • Preko 1000 realizovanih rezervacija
  • Oko 12 000 Instagram pratilaca

Ovom prilikom vas takodje pozivamo da posjetite I našu zvaničnu Instagram stranicu https://www.instagram.com/foodbook.me/

Za sve informacije u vezi potencijalne saradnje možete nas kontaktirati putem:

Email-a: foodbook.cg@gmail.com

foodbook.hr@gmail.com za Hrvatsku

Broj telefona: 069 540 020