Dajković: Pravda je spora, nadam se da će NATO prije ili kasnije biti zaustavljen u svojim "demokratskim" misijama

On je kazao da ako je danas u Murini nešto moglo ozariti srca prisutnih, to je, kako je naveo, prisustvo počasne garde vojske Crne Gore

2591 pregleda 19 komentar(a)
Dajković u Murini, Foto: Slobodna Crna Gora
Dajković u Murini, Foto: Slobodna Crna Gora

Svjestan sam da je pravda spora, ali se ipak nadam da će NATO savez prije ili kasnije biti zaustavljen u svojim “demokratskim” misijama širom svijeta - a jedini ko ih može zaustaviti jeste, kao i uvijek, Rusija, ocijenio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

"Danas sam se, kao i prethodnih godina, poklonio nevinim žrtvama NATO agresije u Murini: djevojčicama Oliveri i Juliji, dječaku Miroslavu, ali i Milki, Manojlu i Vukiću - koji nevini nastradaše od ruke nikad kažnjenih agresora", rekao je.

On je kazao da ako je danas u Murini nešto moglo ozariti srca prisutnih, to je, kako je naveo, prisustvo počasne garde vojske Crne Gore.

"Siguran sam da u mnogima od njih kuca srce Janka Vukotića, te da će se i oni polako vratiti vrijednostima istinske i istorijske Crne Gore. Ako smo mi genocidan narod, kako to da skoro svakog dana u godini oplakujemo naše stradale: od Jasenovca, Kozare, Bratunca, Prebilovaca, preko cijelog Kosova i Metohije, pa sve do Murine u Crnoj Gori", zaključio je Dajković.

Bonus video: