Nova era upravljanja otpadom u Crnoj Gori: Micromedia kao Vaš partner za održivu promjenu

Kako se Crna Gora priprema za važnu tranziciju ka održivijem društvu, želimo Vas obavijestiti da je naša kompanija, Micromedia, spremna da Vam pruži punu podršku u ovom procesu. U svjetlu novog Zakona o upravljanju otpadom, koji stupa na snagu 12. oktobra, plastične kese debljine od 15 do 50 mikrona će biti zabranjene. Ova promjena predstavlja veliki korak naprijed u očuvanju životne sredine i smanjenju otpada, ali istovremeno postavlja nove izazove pred kompletno društvo, posebno u sektoru trgovine.

9458 pregleda 72 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Micromedia
Foto: Micromedia

Micromedia Vam nudi rješenja koja će vam omogućiti lak i efikasan prelazak na ekološki prihvatljivije materijale. Kao kompanija koja već godinama ulaže u razvoj održivih proizvoda, ponosni smo što vam možemo ponuditi širok asortiman papirnih kesa, cegera i drugih alternativa plastici koje ispunjavaju sve zakonske uslove.

Micromedia
foto: Micromedia

Prelazak na alternativna rješenja, papirne kese i druge ekološke materijale može se činiti izazovnim, posebno kada znamo da se u Crnoj Gori godišnje koristi preko 63 miliona plastičnih kesa. Međutim, naša ponuda koncipirana je tako da vam omogući nesmetano poslovanje i prilagođavanje novim standardima, bez ugrožavanja vašeg brenda ili kvaliteta usluge. Papirne kese i višekratne kese od reciklirane plastike (50mc) koje nudimo izrađene su od visokokvalitetnih, recikliranih materijala, što ih čini idealnim rješenjem za sve vrste trgovina, bilo da se bavite maloprodajom, ugostiteljstvom ili nekom drugom djelatnošću.

Micromedia
foto: Micromedia

U susret ovim promjenama sa našim višegodišnjim kupcima već smo implementirali upotrebu višekratnih kesa od 100% reciklirane plastike, debljine 50 mikrona.

Micromedia
foto: Micromedia

Promjene koje vode zaštiti životne sredine, takođe zabranjuju prodaju i upotrebu plastičnih slamčica, tanjira, pribora za jelo, stiropornih posuda i sličnih proizvoda, stoga Micromedia ima u ponudi papirne i drvene supstitute kao i ecofriendly ambalažu.

Micromedia
foto: Micromedia

Svjesni smo da svaka promjena nosi sa sobom potrebu za prilagođavanjem, a naš tim je tu da vam pomogne u svakom koraku ovog procesa. Bilo da vam je potrebna edukacija vaših zaposlenih o novim materijalima, savjeti o tome kako najbolje implementirati nove proizvode u vaše poslovanje, ili jednostavno želite saznati više o našoj ponudi, slobodno nas kontaktirajte. Naš cilj je da zajedno s vama doprinesemo boljoj i zdravijoj budućnosti, a uz to i da osiguramo da vaša kompanija bude spremna za sve izazove koje novi zakon donosi.

Razumijemo da su potrebe svakog klijenta jedinstvene, stoga smo spremni prilagoditi naše proizvode i usluge vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da vam je potrebna određena vrsta ambalaže, specifična veličina ili dizajn, naš tim će raditi s Vama na izradi rješenja koje će odgovarati vašem brendu i poslovnom modelu.

Micromedia
foto: Micromedia

Vrijeme za djelovanje je sada. Ne samo da će prilagođavanje novim zakonskim regulativama osigurati kontinuitet vašeg poslovanja, već će vam omogućiti i da pokažete društvenu odgovornost prema zajednici i životnoj sredini. Zajedno možemo doprinijeti smanjenju otpada, očuvanju naših rijeka i mora te stvaranju čistijeg i zdravijeg okruženja za buduće generacije.

Micromedia je Vaš pouzdan partner na ovom putu.

Micromedia
foto: Micromedia