Pljevlja: Blokirao saobraćaj jer pretovareni kamioni uništavaju seoski put

"Želio sam na ovaj način da iskažem svoje nezadovoljstvo odnosom odgovornih koji ne rade svoj posao, već dozvoljavaju kamionima koji vuku prikolicu da uništavaju ovaj put. Zbog velikog osovinskog opterećenja put je oštećen na mnogim mjestima i plašim se da uskoro nećemo moći ovim putem doći do svojih kuća", rekao je Radomir Danilović

17130 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Pljevljak Radomir Danilović blokirao je danas svojim automobilom seoski put Brvenica - Pliješevina, nedaleko od mosta na rijeci Voloder, kojim prolaze kamioni koji prevoze građu iz obliženje sela Trnovice.

Danilović je "Vijestima" kazao da se na ovakav korak odlučio, jer kamioni pretovareni uništavaju seoski put, a niko od odgovornih ništa ne preduzima da to zaustavi.

"Želio sam na ovaj način da iskažem svoje nezadovoljstvo odnosom odgovornih koji ne rade svoj posao, već dozvoljavaju kamionima koji vuku prikolicu da uništavaju ovaj put. Zbog velikog osovinskog opterećenja put je oštećen na mnogim mjestima i plašim se da uskoro nećemo moći ovim putem doći do svojih kuća", rekao je Danilović.

put Brvenica - Pliješevina
foto: Goran Malidžan

Kazao je da je blokada trajala dva sata i da je prekinuta poslije dolaska policije.

"Tražio sam da se izmjeri osovinsko opterećenje natovarenog kamiona koji sam blokirao. Policija je obećala da će to uraditi, ali sam od njih obavješten da to nisu uradili, navodno zbog neispravne vage. Ne znam o čemu se radi i da li neko pokušava nekoga da zaštiti, ali ću sjutra od odgovornih tražiti informaciju o preduzetim mjerama", rekao je Danilović.

put Brvenica - Pliješevina
foto: Goran Malidžan

Tvrdi da je maksimalna dozvoljena nosivost mosta na rijeci Voloder četiri tone, a da natovareni kamioni koji njim svakodnevno prolaze značajno prelaze tu težinu.

Bonus video: