SEP: Obogatićemo turističku ponudu Podgorice i otvoriti centar za panoramsko letenje

Dodaju da je Podgorica jedan od rijetkih gradova koji u neposrednoj blizini centra, u urbanom području, ima sportski aerodrom koji, kako kažu, zbog manjka vizije i ideja vlasti ne doprinosi razvoju grada i povećanju prihoda

2002 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Stranka evropskog progresa (SEP) obećava da će nakon promjene vlasti 29. septembra i sistemskim mjerama i konkretnim projektima značajno obogatiti turističku ponudu Podgorice čime ćemo obezbijediti stabilne cjelogodišnje prihode i otvaranje novih radnih mjesta.

"Planirali smo i znamo kako da proširimo turističku ponudu Podgorice sadržajima poput novog gradskog zanatsko-turističkog jezgra kojeg planiramo da otvorimo, uređenog lokaliteta Duklje, te biciklističkih i pješačkih tura. Veliki prostor za napredak vidimo i u oblastima kongresnog i vinskog turizma", navodi se u saopštenju SEP-a.

Dodaju da je Podgorica jedan od rijetkih gradova koji u neposrednoj blizini centra, u urbanom području, ima sportski aerodrom koji, kako kažu, zbog manjka vizije i ideja vlasti ne doprinosi razvoju grada i povećanju prihoda.

"Naš program Uredimo Podgoricu uključuje otvaranje centra za panoramsko letenje koji će biti turistička i avanturistička atrakcija i Podgorice i Crne Gore, poručio je privrednik Vlastimir Ristić, kandidat za odbornika Izborne liste „Vrijeme je za red".

Poručuju da će uz osmišljenu promociju pogotovo u digitalnom prostoru, uz povezivanje s našim renomiranim destinacijama i ugostiteljima postavićemo Podgoricu na visoko mjesto na turističkim mapama ovog regiona.

Bonus video: