U petak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati
804 pregleda 1 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.12.2018. 18:40h

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje novih brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Nikšiću će nova brojila dobiti Kapino polje, Kličevo i Njegoševa ulica, a u Ulcinju Madžo 1 i 2.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 14 sati bez struje biti dio ulice Braća Ribar, ulica Mila Milunovića, Tuška, ulica Matije Gupca, dio Zagrebačke i ulica Gavrila Principa.

Od osam do 15 sati bez struje će ostati dio Njegoševe ulice, zgrade Suda i Pošte, dio ulice Slobode, dio Karađorđeve i dio Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

U Danilovgradu će, od osam do 17 sati, bez struje biti Kopilje, Radovče, Seoca, Gostilje, Dobri Do, Ruište i Vukotica.

U Nikšiću će, od deset do 12 sati, bez truje biti Trebješka ulica, naselje pod Trebjesom, Rudarska i Gračanička ulica, kao i dio Školske.

Od devet do 14 sati bez struje će ostati Trepča i Seljani, a od osam do 18 sati dio Straševine, Željeznička kolonija, Mostajinje i Mušovina.

U Baru će, od 11 do 13 sati, bez struje biti Ilino, Šušanj, Makedonsko naselje, Topolice, Zubci, Tuđemili do Sutormana, Podsustaš, Mandarići, Marovići i Sustaš.

U Ulcinju će, od deset do 11 sati, bez struje ostati Autobuska stanica sa okolinom, ulica od NLB banke prema Pristanu i Pristan, od osam do deset sati Totoši, Meraja, Nova Mahala, OŠ „Maršal Tito“, Gimnazija i Igmanske zgrade, a od 11 do 14 sati Meterizi, Stari grad i Liman.

U Budvi će, od deset do 14 sati, bez struje biti Kamenovo, trap - Kamenovo, Podličak, Pržno, Sveti Stefan, Šumet, Miločer, Čelobrdo, Krstac, Perazića Do, Blizikuće, Rađenovići , Manstir „Reževići“, Rijeka Reževići i Drobni Pijesak (isključenja u trajanju do 30 minuta).

Od devet do 11 sati bez struje će biti dio naselja Vrh Lazi.

U Kotoru će, od devet do 11 sati, bez struje ostati Škaljari, a od deset do 13 sati zgrada Opštine, Centar za Kluturu i okolno područje.

Od devet i 30 do 15 sati bez struje će povremeno biti Troica, Pržice, Kavač i Lovanja, od deset do 13 sati područje Grblja od Radanovića do Lastve Grbaljske, od deset i 30 do 15 sati i 30 minuta područje od Orahovca do Psihijatrijske bolnice, a od deset do (kratkotrajna isključenja u navedenim terminima).

U Tivtu će, od devet do15 sati, bez struje biti Vrijes, dok će u Herceg Novom, od osam do deset sati, bez struje ostati centar Bijele.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje biti Rasovo, Ostrelj i Sutivan, a u Mojkovcu, od deset do 13 sati, Pržište.

U Kolašinu će, od osam i 30 do 14 sati bez struje ostati Raičevine , dok će pola sata duže bez struje biti Drpe.

U Beranama će, od devet do 15 sati, bez struje biti izbjeglička naselja na Rudešu, dio naselja Talum (korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Talum 2“) Gornje i Donje Zaostro, Crljevine, Lukavica, Štitari, Bubanje i Rujišta.

Od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta bez struje će biti djelovi sela Vinicka i Luge.

U Petnjci će, u istom terminu, bez struje ostati dio sela Radmanci.

U Plavu će, od osam do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti dio sela Korita, Lijevi Meteh i dio Komarača.

U Pljevljima će, od osam do 16 sati, bez struje ostati Bitine, Glibaći, Lever Tara, Bobovo, Ograđenica, Zekavice, Alići, Vilići, Jasen, Dubočica, Kordovina i Maoče, a od sedam do 16 sati Katun, Boščinovići, Njivice, Podpeć i Laz.

Na Žabljaku će, od osam do 17 sati, bez struje biti Suvodo, Zminica, Rudinovača, Bare Žugića, Smoljan, Okruglica, Odrag, Novakovići i Merulja.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: