Podaci TO: Svi turisti koji trenutno borave u Tivtu su stranci

U hotelima odmara 947 posjetilaca, izdavaoci privatnog smještaja ugostili su 5.631 turistu, u odmaralištima ljetuje 131, a u kampovima 71 gost
5 komentar(a)
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Tivat grad, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 21.08.2016. 11:53h

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi 6.760 zvanično prijavljenih turista, što je 30 odsto više nego u isto vrijeme prošle godine – saopštila je Turistička organizacija najmanjeg grada u Boki.

Zanimljivo je da su po zvaničnoj statistici, svi posjetioci koji trenutno ljetuju u Tivtu iz inostranstva, odnosno da nema nijednog gosta iz Crne Gore.

U hotelima odmara 947 posjetilaca, izdavaoci privatnog smještaja ugostili su 5.631 turistu, u odmaralištima ljetuje 131, a u kampovima 71 gost.

Inače, završetak “Ljetnjih fešti” koje već dva mjeseca u cilju zabave gostiju priređuje Turistička organizacija Tiva, obilježiće koncert muzičkog sastava “Mostar Sevdah Reunion”. Popularna grupa iz Mostara čiji se muzički stil sastoji od sevdaha, sevdalinki, romske muzike i sve to „upakovano“ u modernim aranžmanima, nastupiče u utorak 23.avgusta na gradskoj rivi Pine sa početkom u 22 sata.

Bonus video: