Aplikacija za plaćanje usluga bez dodatnih troškova dostupna u Crnoj Gori

Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su dopuna pripejd računa, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje kotizacija za kurseve u organizaciji 2BI
605 pregleda 0 komentar(a)
parking servis, Foto: 2BI Aplikacija Digitalni Kiosk
parking servis, Foto: 2BI Aplikacija Digitalni Kiosk
Ažurirano: 14.08.2018. 06:14h

U saradnji sa Parking servisom Podgorica i Crnogorskom komercijalnom bankom, kompanija 2BI razvila je aplikaciju kojom na brz i jednostavan način korisnici mogu izvršiti plaćanje usluga bez dodatnih troškova.

Digitalni Kiosk je jedinstvena i savremena aplikacija koja omogućava brzo i jednostavno plaćanje usluga kao što su dopuna pripejd računa, plaćanje parkinga po zonama, plaćanje kotizacija za kurseve u organizaciji 2BI. U narednom periodu se planira uvođenje novih usluga (plaćanje taksija, dostavljanje hrane, plaćanje karata za pozorište, bioskop itd…) koje će korisnici moći platiti na lak i brz način. Time će Digitalni Kiosk postati omiljena mobilna aplikacija i digitalni asistent u svakodnevnom životu.

Digitalni Kiosk je personalni digitalni asistent za novu eru digitalnih usluga!

Digitalni Kiosk je prva wallet aplikacija u Crnoj Gori koja korisnicima omogućava brzo i sigurno plaćanje usluga mobilnim telefonom bilo kojom platnom karticom bez obzira koja je banka izdala. Sigurnost podataka je od izuzetne važnosti pa Digitalni Kiosk brine u potpunosti o zaštiti korisnikovih podataka. Podaci se čuvaju isključivo na samom uređaju, u zaštićenoj lokalnoj bazi, dok smo cjelokupan proces izvršavanja platnih transakcija uskladili sa najvišim PCI DSS standardima, naglašavaju iz kompanije 2BI.

Plaćanje usluga nikad nije bilo lakše. Korisnik može započeti korišćenje aplikacije u samo par minuta preuzimanjem na svoj pametni telefon i registracijom, a aplikacija će ga voditi kroz sve potrebne korake prijave.

Na pitanje - Zašto Digitalni Kiosk?, rukovodilac sektora prodaje iz 2BI, Branislav Bogetić ističe:

Koristeći Digitalni Kiosk aplikaciju možete aplicirati za CKB GO.

“Prateći savremene globalne trendove u poslovanju platnim karticama , ali i izmjenjene potrebe i navike svojih klijenata uslovljene ubrzanim razvojem tehnologija, CKB je ove godine uspješno lansirala CKB GO servis.

Digitalni Kiosk je plod zajedničke digitalne strategije, čime je Banka obezbjeđivanjem sigurnog mobilnog plaćanja još jednom potvrdila svoju pionirsku poziciju na tržištu kada je riječ o integrisanju najnaprednijih tehnoloških rješenja u svoje poslovanje.” - istakao je Luka Uskoković, Rukovodilac marketinga Crnogorske komercijalne banke

Brzo i sigurno dopunite pripejd račun ili platite parking

Korišćenjem aplikacije Digitalni Kiosk možete dopuniti pripejd račun kod mobilnih operatera Crnogorski Telekom i m:Tel u tri jednostavna koraka. Dopuna računa je vrlo jednostavna i podrazumjeva unošenje broja kome se dopunjava račun, izbor operatera, vrijednosti dopune i odabir jedne od unijetih kartica.

Aplikacija omogućava plaćanje parkinga po zonama u Podgorici bez dodatnih troškova. Aplikacija je dvojezična i mogu je koristiti kako crnogorski građani tako i turisti koriste i kartice stranih banaka.

Aplikacija posjeduje nekoliko funkcionalnosti, od kojih su neke jedinstvene i ne postoje u drugim sličnim aplikacijama: dodavanje više registarskih brojeva i jednostavno biranje željenje tablice, pregled istorije plaćanja i sortiranje po različitim filterima.

Miloš Mugoša, rukovodilac IT sektora Parking Servisa Podgorica, naglašava da aplikacija Digitalni Kiosk kao četvrti vid naplate unapređuje njihovu uslugu, time što omogućava brzo i sigurno plaćanje I korisnicima koji dolaze iz inostranstva preko njihovih bankovnih kartica.

U slučaju odabira opštine Podgorica plaćanje se vrši karticom a u slučaju drugih opština sms porukom, gdje aplikacija sama strartuje podrazumijevanu aplikaciju za slanje SMS poruke na telefonu u kojoj je već unijet odgovarajući broj na koji se šalje poruka i tekst poruke koji sadrži oznaku registarskih tablica.

Aplikacija Digitalni Kiosk će u budućem periodu omogućiti plaćanje parkinga putem bankovne kartice u svim gradovima u Crnoj Gori koji imaju Parking servise.

Takođe, korišćenjem aplikacije možete prijaviti i platiti kotizaciju za kurseve u organizaciji 2BI.

Kompanija 2BI nastavlja sa serijom kurseva Excela, kroz koje je prošlo preko 1500 učesnika iz više crnogorskih gradova.

Naredni kurs “Nauči Excel”, zakazan je za 28. i 29. septembar u Hotelu „Ramada“ u Podgorici. Cijena kotizacije iznosi 57,00 eura. Ukoliko kupite digitalnu ulaznicu u okviru aplikacije Digitalni Kiosk, dobićete je po promotivnoj cijeni od 37,00 eura.

Dodatne infomacije o kursu možete naći na sajtu kompanije 2BI. https://www.2bi.me/jednostavniexcel.html

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android.

IoS aplikacija: https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8

Android aplikacija: https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk

Kompanija 2BI na tržištu Crne Gore posluje od 2006. godine a danas je jedna od vodećih u IT sektoru sa preko 150 klijenata. Nastala je kao potreba tržišta za kompanijom koja će korišćenjem najnovijih IT rješenja, omogućiti svojim klijentima da poslovanje obavljaju efikasno i ekonomično, i na taj način postanu konkurentni.