Alta Pay Grupa – Vaš pouzdan partner u svijetu platnih usluga

Na teritoriji Crne Gore, u okviru Alta Pay Grupe posluju Alta Pay Podgorica, kao i Montenegro Transfers Podgorica, jedini zastupnik Western Union-a u Crnoj Gori.

10834 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alta Pay Crna Gora
Foto: Alta Pay Crna Gora

Ovaj jedinstven poslovni model omogućava građanima Crne Gore plaćanje računa, među kojima su MUP, CRPS, EPCG, takse katastar i školarine, te obavljanje platnog prometa i uplata pazara bez potrebe odlaska u poštu ili banku. Slanje i prijem novca preko Western Union-a, najvećeg međunarodnog sistema za transfer novca sa tradicijom dužom od 170 godina.

Alta Pay Crna Gora kontinuirano radi na širenju poslovne mreže. Svojim partnerima obezbjeđuje interno razvijena tehnička rešenja koja pojednostavljuju i ubrzavaju poslovne procese u oblasti platnog prometa. Stalnu podršku preko ekspertskog tima, koji na dnevnom nivou podrazumjeva pružanje neophodne pomoći, osiguravajući nesmetano poslovanje i brzu reakciju za svaku poslovnu priliku. Alta Pay Crna Gora organizuje i detaljne obuke kako bi osigurali da partneri imaju sve potrebne vještine i znanja za uspješno poslovanje, pružajući im podršku sedam dana u nedjelji.

Za više informacija o mogućnostima saradnje, posjetite web stranicu www.altapay.me ili kontaktirajte direktno na broj 19960 ili 069200422.