Đukanović: Najsrdačnije čestitke Vučiću

"Želim i zvanično da Vam uputim najsrdačnije čestitke povodom ubjedljive pobjede Srpske napredne stranke s Vama na čelu na izborima u Srbiji. Uvjeren sam da to otvara nove šanse Srbije za brži i stabilniji ekonomski i demokratski razvoj i progres u evropskim integracijama", navodi se u čestitki
7 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Aleksandar Vučić, Milo Đukanović, Foto: Gov.me
Ažurirano: 27.04.2016. 12:07h

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović čestitao je predsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću pobjedu njegove političke partije na parlamentarnim izborima.

Republička izborna komisija (RIK) saopštila je prekjuče, na osnovu 97,46 odsto prebrojanih glasova, da je na parlamentarnim izborima najviše glasova, odnosno 48,25 odsto osvojila koalicija "Aleksandar Vučić - Srbija pobjeđuje".

"Želim i zvanično da Vam uputim najsrdačnije čestitke povodom ubjedljive pobjede Srpske napredne stranke s Vama na čelu na izborima u Srbiji. Uvjeren sam da to otvara nove šanse Srbije za brži i stabilniji ekonomski i demokratski razvoj i progres u evropskim integracijama", navodi se u čestitki.

Đukanović je izrazio uvjerenje da će odnosi između Crne Gore i Srbije nastaviti da se razvijaju uzlaznom linijom, u skladu sa savremenim potrebama i zajedničkim evropskim ciljevima, i da će Vlada Srbije na čelu sa Vučićem i dalje imati važnu ulogu u jačanju stabilnosti cijelog regiona.

Bonus video: