Dragana Vujović pristupila Demokratama

Ističe da je nastavak svog političkog djelovanja odlučila da veže za Demokratsku Crnu Goru zbog toga što se razultati, do kojih je tokom dvogodišnjeg rada došla uprava na čelu sa Draganom Krapovićem, "nešto što se ne može ignorisati"
194 pregleda 14 komentar(a)
Dragana Vujović, Foto: Demokrate
Dragana Vujović, Foto: Demokrate
Ažurirano: 27.11.2018. 10:08h

Nezavisna odbornica u Skupštini opštine Budva, Dragana Vujović, koja je u aprilu napustila Demos, pristupila je Demokratskoj Crnoj Gori.

"Budvanska vlast je, predvođena Demokratama, za samo dvije godine uspjela da opštinu koja je prethodno grcala u dužničkom ropstvu, postavi na noge, vraćajući dug koji je načinila prethodna vlast u iznosu od 25 miliona eura, ne stvarajući, pritom, ni cent novih dugova. Taj uspjeh je nešto što ni najoptimističniji među nama nisu mogli očekivati onog momenta kad je Budvu, izmorenu dotadašnjim katastrofalnim upravljanjem, preuzela nova vlast", kazala je Vujović.

Ističe da je nastavak svog političkog djelovanja odlučila da veže za Demokratsku Crnu Goru zbog toga što se rezultati, do kojih je tokom dvogodišnjeg rada došla uprava na čelu sa Draganom Krapovićem, "nešto što se ne može ignorisati".

Vujović dodaje da će ubuduće, kao odbornica u SO Budva, djelovati u sastavu Odborničkog kluba Demokrata.

"Smatram da je upravo ovakva vrsta odnosa prema Budvi i Petrovcu ono što je njoj potrebno kao opštini i to je razlog zbog kojeg sam poželjela da i svojim djelovanjem dam doprinos da se vizija budve kojoj se ovdje i danas stremi što prije realizuje. U tom cilju, već sam obavila razgovor sa predsjednikom Opštinskog odbora Demokrata, Krstom Radovićem i predsjednikom Kluba odbornika Mijomirom Pejovićem, koji su mi predočili programska načela, način funkcionisanja i druge rezultate rada Demokrata u Budvi, i očekujem da proces mog postajanja dijelom tima Odborničkog kluba Demokrata uskoro bude formalizovan i finalizovan, na - uvjerena sam - obostrano zadovoljstvo i, što je u cijeloj priči najvažnije - opštu dobrobit Budve i njenih građana", saopštila je Vujović.

Bonus video: