Formirani inicijativni odbori Demokratske Crne Gore za opštine Plav i Žabljak

"Program Demokrata "Pobjede, a ne podjele" segmentiran u preko 30 poglavlja nailazi na nepodijeljene pozitivne ocjene svih koji su bili u prilici da se upoznaju sa njime"
95 pregleda 8 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.05.2015. 16:37h

Inicijativni odbora Demokratske Crne Gore za opštinu Plav, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine Marko Vuković, Velibor Tomović, Haris Canović, Predrag Đukić, Gimnazija, Nikola Jokić, Svetlana Otašević, Veličko Tomović i Mitar Praščević.

"Takođe, obavještavamo vas da Inicijativni odbora Demokrata za opštinu Žabljak, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine: Darko Šljivančanin, Marinko Purić, Radisav Knežević, Sonja Šljivančanin, Zoran Rondović. U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, inicijativni odbori saglasno odlukama Koordinacionog odbora privode kraju postupak predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da aktivnosti koje sprovode u opštinama na sjeveru zemlje pokazuju pozitivne reakcije građana prema Demokratama i predsjedniku Aleksi Bečiću.

"Ono što je posebno značajno istaći da simpatije dolaze i od veoma značajnog broja ljudi koji su podržavali neku od vladajućih partija u prethodnom periodu, ali osjećaju nezadovoljstvo, smatraju da su iznevjerena njihova očekivanja i u Demokratama prepozanju istinski spoj čistih namjera, stučnog i planskog pristupa u načinu djelovanja i razmišljanja. Program Demokrata "Pobjede, a ne podjele" segmentiran u preko 30 poglavlja nailazi na nepodijeljene pozitivne ocjene svih koji su bili u prilici da se upoznaju sa njime. Usmjeren samo na ona pitanja koja znače život, identifikujući probleme i nudeći konkretna rješenja, praćen reprezentativnim kadrovima budi veliku nadu građana za promjene i bolje sjutra", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: