Front pokreće stvaranje prelazne Vlade, ne isključuju masovne proteste

Na današnjoj sjednici Demokratskog fronta dogovoreno je da Demokratski front, njegovi konstituenti i Predsjedništvo vode jedinstvenu politiku u skladu sa programom DF-a
65 pregleda 29 komentar(a)
Demokratski front, Foto: Boris Pejović
Demokratski front, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 26.12.2014. 15:13h

Demokratski front najavio je pokretanje kampanje za fomiranje prelazne vlade, i ne isključuju pripremu i organizovanje masovnih građanskih protesta.

Na današnjoj sjednici Demokratskog fronta dogovoreno je da Demokratski front, njegovi konstituenti i Predsjedništvo vode jedinstvenu politiku u skladu sa programom DF-a.

Kako se navodi u saopštenju DF-a, konstatovano je da je neophodno zbog ukupne situacije u zemlji stvarati pretpostavke za Prelaznu Vladu i u tom cilju je odlučeno da DF pokrene kampanju za njeno formiranje.

"U realizaciji ovog cilja, DF je analizirao oblike metoda rada koje će primjenjivati uključujući i komunikaciju sa svojim članovima, sipmpatizerima i građanima. DF će se zalagati da se uspostavi najširi opoziciono – građanski koncept neophodan za širenje antirežimskog otpora, kao i za druge oblike demokratskog i ustavnog djelovanja, koji ne isključuju pripremu i organizovanje masovnih građanskih protesta", navodi se u saopštenju.

Bonus video: