Manjinska koalicija obišla Stari Bar: Za ravnomjeran razvoj svih djelova opštine

U Starom Baru je bila i omladina koja je mještanima i prolaznicima dijelila flajere sa izbornim programom koalicije
3 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2014. 16:41h

Predstavnici koalicije "Bošnjaci, Muslimani i Albanci-Bar u koji vjerujemo" posjetili su Stari Bar i razgovarali sa mještanima o njihovim problemima i očekivanjima građana od buduće lokalne vlasti u ovom gradu, saopšteno je danas iz izbornog štaba manjinske koalicije.

U ime BS bili su nosilac zajedničke liste Munib Ličina i potpredsjednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić, kao i drugi kandidati sa odborničke liste.

Predsjednik Demokratskog saveza u Crnoj Gori (DSCG) Mehmet Bardhi bio je zajedno sa partijskim kolegom i kandidatom za odbornika Ismailom Dodom, a ispred FORCE bili su poslanik u Skupštini Crne Gore i predsjednik Albanskog nacionalnog savjeta Genci Nimanbegu i kandidat za odbornika Ilirjan Kolić.

U Starom Baru je bila i omladina koja je mještanima i prolaznicima dijelila flajere sa izbornim programom koalicije, a lideri sve tri partije su istakli značaj uključenosti velikog broja omladine u nacionalnim političkim partijama i njihovu spremnost da aktivno sudjeluju u izbornim procesima u Crnoj Gori.

"Predstavnici koalicije upoznali su građane sa programom koalicije manjinskih partija kojoj su prioriteti razvoj i prosperitet Bara i veća uključenost pripadnika bošnjačko-muslimanskog i albanskog naroda u lokalnim institucijama, te veća budžetska ulaganja u putnu, komunalnu i vodovodnu infrastrukturu dijelova opštine u kojima živi ovo stanovništvo, što su osnovni preduslovi za razvoj poljoprivrede i drugih održivih projekata u ovim dijelovima opštine", navode iz koalicije manjinskih partija.

Bonus video: