Srđan Milić na vojnoj paradi u Moskvi

Oni su naveli da su planirani susreti sa zvaničnicima i poslanicima ruske Dume, kao i sa članovima Predsjedništva partije Jedinstvene Rusije
0 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Srđan Milić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.05.2014. 11:55h

Lider Socijalističke narodne partije Srđan Milić prisustvovao je vojnoj paradi u Moskvi, održanoj u čast dana pobjede nad fašizmom.

U tradicionalnoj paradi na Crvenom trgu učestvuje više od 11.000 vojnika i oficira oružanih snaga, policajaca, kadeta vojnih koledža i akademija, kao i kadeta vojne i mornaričke škole.

"Tokom višednevne službene posjete Delegacija SNP-a, u kojoj su pored Milića i član Glavnog odbora SNP-a iz Plava i nosilac izborne liste SNP-a za Plav Branislav Dašić i član GO iz Bijelog Polja prof. Miomir Vojinović, razgovaraće sa predstavnicima državnog, ekonomskog i političkog života Ruske Federacije", saopšteno je iz te partije.

Oni su naveli da su planirani susreti sa zvaničnicima i poslanicima ruske Dume, kao i sa članovima Predsjedništva partije Jedinstvene Rusije, te rukovodstvom Komiteta za međunarodne poslove savjeta Federacije, Agencije Ministarstva spoljnih poslova Rusije za međunarodnu saradnju, čelnicima Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije.

"Takođe, Delegacija SNP-a imaće prijem u Moskovskoj Patrijaršiji i susrete sa velikodostojnicima Ruske crkve. I ova posjeta predsjednika SNP-a predstavlja nastavak istorijski dobre i prijateljske saradnje Crne Gore i Rusije, kao i konstruktivne saradnje SNP-a sa predstavnicima političkih partija i Vlade Ruske Federacije", navode iz SNP-a.

Bonus video: