DPS: Poslanici i ministri da se testiraju na narkotike

"Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina"

26114 pregleda 87 reakcija 78 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Poslanički klub Demokratske partije socijalista pozvao je predsjednika Skupštine Aleksu Bečića da na prvom Kolegijumu Skupštine usvoji njihovu inicijativu da se svi poslanici ali i članovi Vlade podvrgnu testiranju na psihoaktivne supstance i narkotike.

Kako su naveli u saopštenju rezultati testiranja "će biti zanimljivi, ako budete smjeli da ih objavite".

"Pozivamo Dritana Abazovića da saopšti ko je naručio kokain i za čije potrebe krije imena naručilaca kokaina? Umjesto što skreće priču na DPS, što će morati da objasni pravosudnim organima i odgovara za insinuacije i laži, jasno je da pokušava da ispravi i sakrije brljotinu koju je napravio svojim mentorima", navodi se u saopštenju Poslaničkog kluba DPS-a

Potpredsjednik Vlade, predsjednik Građanskog pokreta URA i liste "Crno na bijelo", Dritan Abazović danas je govoreći o zapljeni 1.400 kilograma kokaina rekao da nije čuo "da će DPS-ovci da idu na protest dok nije pao kokain".

"Naravno ovo nas neće odvratiti sa teme koja okupira Cetinjane i većinsku Crnu Goru. Poslušnički rad u izvršavanju namjera svojih mentora Dritan je danas demonstrirao kada je konstatovao da nema potrebe za odlaganjem obreda Crkve Srbije koji je planiran u Cetinjskom manastiru i poslao jasnu poruku šta misli o građanskoj Crnoj Gori i očuvanju mira u njoj. Pozivamo još jednom predstavnike Crkve Srbije koja djeluje u Crnoj Gori da poslušaju glas građana, da pročitaju poslanice Svetog Petra Cetinjskog i da u duhu crnogorske sloge i mira odustanu od zlih namjera i provokacija", zaključuje se u saopštenju Poslaničkog kluba DPS-a.

Bonus video: