Suljević: Bošnjačka stranka će imati predsjednika Opštine u Bijelom Polju

"Pozivamo političke subjekte koji sa nama dijele slične programske ciljeve da u interesu građana naše opštine što prije dogovorimo principe buduće vlasti", saopštio je predsjednik OO Bošnjačke stranke

6311 pregleda 12 komentar(a)
Suljević, Foto: Bošnjačka stranka
Suljević, Foto: Bošnjačka stranka

"Izborni rezultat Bošnjačke stranke u Bijelom Polju je svojevrsna potvrda da građani naše opštine vide BS kao glavnog činioca buduće lokalne vlasti", poručio je Ernad Suljević, predsjednik OO BS Bijelo Polje.

“Zahvaljujemo se svima koji su u nedjelju podržali našu izbornu listu. Mislim da smo pokazali da je naša lista pobjednička, a naš izborni program razvojni i vizionarski", navodi se u saopštenju.

On ističe da se nastavlja trend rasta podrške politici te partije, te da je potpuno realno da će imati predsjednika opštine.

Suljević naglašava, "pozivamo političke subjekte koji sa nama dijele slične programske ciljeve da u interesu građana naše opštine što prije dogovorimo principe buduće vlasti".

"To je naša obaveza prema građanima Bijelog Polja, koji od nas očekuju da već od sjutra krenemo da radimo u rješavanju njihovih potreba”, zaključio je Suljević.

Bonus video: