SDP: Ponosni smo što smo nastavili putem očuvanja vrijednosti koje smo baštinili tokom čitavog svog trajanja

"Iskazano je posebno zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja novih i mladih članova Odbora što daje posebnu energiju i uvjerenje u bolji izborni rezultat SDP-a u Baru", dodaje se u saopštenju

2548 pregleda 5 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: SDP
Sa sastanka, Foto: SDP

Iz barskog Odbora Socijaldemokratske partije kazali su da su ponosni na to što je partija nastavila putem čuvanja onih vrijednosti koje je baštinila tokom čitavog svog trajanja a to su građanske i proevropske vrijednosti uz stavljanje socio-ekonomskih tema u svoje prioritete čime su se program partije i njena politika oduvijek krasili.

To je saopšteno na sjednici izbornog štaba Socijaldemokratske partije (SDP), navodi se u saopštenju te partije.

"Sjednicu je predvodio predsjednik barskog Odbora Vladimir Božović, a prisutni su bili i zamjenik predsjednika partije Borislav Banović i generalni sekretar i kandidat za poslanika na listi "SDP – Za našu kuću" Ivan Vujović", navodi se u saopštenju SDP-a.

Sjednici su, kako su kazali, prisustvovali brojni članovi i funkcioneri OO SDP Bar a ona je bila posvećena aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

"Iskazano je posebno zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja novih i mladih članova Odbora što daje posebnu energiju i uvjerenje u bolji izborni rezultat SDP-a u Baru", dodaje se u saopštenju.

Opštinski Odbor SDP Bar će, kako se navodi u saopštenju, kao i uvijek do sada pružiti maksimalnu podršku i uprkos turbulentnim političkim procesima koji su na sceni u Crnoj Gori nastaviti da bude jedan od vrijednosnih stubova partije baš onako kako je Bar simbol prosperiteta, patriotizma i zajedništva u Crnoj Gori.

"OO SDP Bar će pojačan novim licima i mladom energijom biti pokretačka snaga partije i u budućnosti", dodali su iz te partije.

Bonus video: