URA: PES svoju nesposobnost i neiskrenost u formiranju nove Vlade prikriva napadima na druge

"Sami ste se zapetljali u sopstvenu mrežu neiskrenosti i nesposobnosti, sada sami to i rješavajte. Formiranje Vlade je ozbiljan posao, ali kojem vi očigledno niste dorasli. Ne tražite krivce u drugima i opravdanja za očiglednu saradnju sa kriminogenim strukturama", poručili su iz Građanskog pokreta URA.

9311 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Foto: Građanski pokret URA
Foto: Građanski pokret URA

Pokret Evropa sad (PES) svoju nesposobnost i neiskrenost u pokušaju formiranja nove Vlade prikriva napadima na druge kako bi zamaskirali svoju ispraznost, političko lutanje, nesnalaženje i diletantizam, navodi se u saopštenju Građanskog pokreta URA.

"Građani najbolje vide kako se vaša politička skupina sastavljena "s koca i konopca" snalazi na prvom testu u pokazivanju odgovornosti i političke vještine u dogovaranju nove Vlade", dodali su.

Istakli su da se URA ni na koji način nije, niti će se miješati u sastavlje Vlade, dodajući da PES-u žele sve najbolje u tom kontekstu, jer je, kako kažu, u interesu URE da što prije dođe do saradnje PES-a i kriminalnih struktura.

"Sami ste se zapetljali u sopstvenu mrežu neiskrenosti i nesposobnosti, sada sami to i rješavajte. Formiranje Vlade je ozbiljan posao, ali kojem vi očigledno niste dorasli. Ne tražite krivce u drugima i opravdanja za očiglednu saradnju sa kriminogenim strukturama", zaključili su iz URE.

Bonus video: