Marković u ponedjeljak predstavlja Stranku evropskog progresa i programske aktivnosti

Planirano je i da se medijima obrate i članovi Inicijativnog odbora

17608 pregleda 336 reakcija 49 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Nekadašnji premijer Duško Marković u ponedjeljak će predstaviti Stranku evropskog progresa.

U saopštenju upućenom iz PR tima kazali su da će se predstavljanje održati u Muzičkom centru u Podgorici, a da će Marković tada predstaviti politički program Stranke.

Planirano je i da se medijima obrate i članovi Inicijativnog odbora koji će govoriti o daljim konkretnim programskim aktivnostima.

"Vijesti" su prije nekoliko dana objavile da je Inicijativni odbor prošlog petka finalizovao odluke i operativne aktivnosti za njeno javno predstavljanje, te utvrdio naziv i logo stranke.

“Vijesti” nezvanično saznaju da su među njima jedan od osnivača i doskorašnji funkcioner Bošnjačke stranke (BS) Nedžad Drešević, bivši izvršni direktor ugašenog nacionalnog avio-prevoznika “Montenegro erlajnsa” Vlastimir Ristić, arhitekta i bivši direktor Uprave za zaštitu kulturnih dobara Božidar Božović, specijalista oftamolog i bivši direktor Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Crne Gore Haris Kujundžić, pilot Nikola Pavlićević...

U inicijativnom odboru su i specijalista iz oblasti anesteziologije, reumatologije i intenzivne terapije Jelena Knežević, profesorica crnogorskog-srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti Mira Lakčević, blogerka Jelena Caričić, nekadašnji direktor Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove Ivan Popović, magistarka međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih nauka u Podgorici Rozalina Ljuljđuraj, asistentkinja u nastavi u srednjoj školi u Kotoru Vanja Mijanović...

Bonus video: