Milatović na Evropskom forumu Alpbah 2024. u Austriji

Milatović će, tokom učešća na forumu, govoriti na panelu na temu novog zamaha u procesu EU proširenja pod imenom “Proširenje Evropske unije: Novo poglavlje ili staro vino u novim flašama?“

4220 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović učestvovaće u ponedjeljak, 26. avgusta na Evropskom forumu Alpbah 2024, u Austriji.

Milatović će, tokom učešća na forumu, govoriti na panelu na temu novog zamaha u procesu EU proširenja pod imenom “Proširenje Evropske unije: Novo poglavlje ili staro vino u novim flašama?“.

"Evropski forum Alpbah (EFA) je prestižan događaj u organizaciji istoimene fondacije, koji svakog avgusta još od 1945. godine okuplja učesnike iz svih djelova svijeta iz oblasti politike, nauke, biznisa, umjetnosti i kulture, kako bi razgovarali o savremenim pitanjima i pronašli interdisciplinarna zajednička rješenja", navodi se u saopštenju Milatovićevog kabineta.

Pod godišnjom temom “Trenutak istine”, Forum 2024. biće fokusiran, u okviru nekoliko modula, na teme: klime, ekonomije, finansija, bezbjednosti, demokratije i vladavine prava.

Bonus video: