DPS: Građani traže da Podgoricom upravljaju ozbiljni i odgovorni ljudi

Iz DPS-a kažu da je zauzimanje funkcionerskih fotelja bilo "jedina aktivnost smijenjene vlasti"

4064 pregleda 15 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Građani koji su podržali izbornu listu za lokalne izbore u Podgorici koju predvodi Nermin Abdić izrazili su nadu da će glavnim gradom upravljati odgovorni i ozbiljni ljudi koji imaju plan za razvoj grada, a ne oni koji se bave isključivo zauzimanjem funkcionerskih fotelja, što je, nažalost, bila jedina aktivnost smijenjene vlasti, saopštila je Demokratska partija socijalista (DPS).

"Dr Nermin Abdić, nosilac liste 'I riječju i djelom – dr Nermin Abdić!' i kandidati za odbornike u Skupštini Glavnog grada, ovih dana na raznim lokacijama u Podgorici, imaju niz susreta sa svojim sugrađanima. Pored druženja i razmjene mišljenja sa budućim gradonačelnikom Podgorice, dr Abdićem i predstavnicima u gradskom parlamentu, građani na štandovima mogu da svojim potpisom podrže listu sa kojom Demokratska partija socijalista nastupa na predstojećim podgoričkim izborima", navodi se u saopštenju.

DPS Abdić
foto: DPS

Kazali su da je prethodnih dana druženje sa građanima Podgorice prošlo "u opuštenoj i prijatnoj atmosferi".

"Danas, 31. avgusta, u 19 h, štandovi će biti postavljeni na sljedećim lokacijama u gradu: Ljubović – odmah iznad Trgovinske škole kod prodavnice Franca i preko puta Union hotela, između Radinović brze hrane i Ekonomske škole; Blok V i VI kod Džade; Blok IX kod Arome; Zagorič – ispred pošte i blizu škole; Zlatica – prodavnice Limenka i IDEA; Donja i Gornja Gorica kod Arome – Waltera", navodi se u saopštenju.

Bonus video: