Konatar: Spajić i Mandić više ne znaju šta rade, svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru

On je kazao da je sreća za Crnu Goru što su Spajića i Mandića građani pročitali

11029 pregleda 63 reakcija 36 komentar(a)
Konatar, Foto: Skupština Crne Gore
Konatar, Foto: Skupština Crne Gore

Potpredsjednik i i šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar saopštio je danas da predsjednik Vlade Milojko Spajić i predsjednik Skupštine Andrija Mandić više ne znaju šta rade i da svakim danom ponižavaju građane i državu Crnu Goru.

"Mandić prvo otkazuje sjednicu da bi Spajić pobjegao zbog lošeg zakona o razvojnoj banci, plašeći se naših argumenata i kritike, navodno zbog brige da se Skupštinska govornica ne koristi u kampanji. A onda isti taj Mandić zakazuje sjednicu samo tri dana pred izbore u Podgorici, da bi u finišu kampanje iskoristili zakone o smanjenju doprinosa za Fond PIO i podizanju poreza i akciza, koje je predsjednik Milatović odbio da potpiše, jer su ti zakoni tek loši i pogubni za Crnu Goru", istakao je Konatar u saopštenju

On je dodao da je sreća za Crnu Goru što su Spajića i Mandića građani pročitali.

"To će im jasno reći 29. septembra na izborima u Podgorici - da ne pristaju na njihove prevare i ponižavanje Crne Gore", zaključio je Konatar.

Mandić je juče otkazao Sjednicu Desetog vanrednog zasijedanja u 2024. godini, koja je bila zakazana za 12. septembar u 12 sati.

Mandić je danas, na zahtjev Vlade, za 26. septembar zakazao vanrednu sjednicu na kojoj će poslanici ponovo glasati o tri zakona koja je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović vratio parlamentu.

Bonus video: