DPS Zeta: Nakon skoro godinu i po dana vlast u Zeti uspjela da stavi u funkciju funkcionalnu rasvjetu

"Ovo je, poštovani građani Zete, još jedan od impresivnih rezultata koji staje u ovogodišnju sumu realizovanih kapitalnih investicija koja je za prvih šest mjeseci udarila u plafon i bilježi vrtoglavu brojku od 6,83 odsto a sa ovim vjerovatno i cijelih sedam odsto planirane realizacije"

6656 pregleda 5 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Nakon skoro godinu i po dana, vanrednim zalaganjem, velikom požrtvovanošću i pregalačkim naporima, vlast u Zeti je uspjela da stavi u funkciju već dugo funkcionalnu rasvjetu duž ulice koja spaja Golubovce i Mataguže, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

"Naravno, zbog velikog obima posla, ovaj 'kapitalni' projekat se realizuje fazno, da ne kažemo trofazno, pa je za sad samo dio rasvjete u funkciji ali do kraja sljedeće godine se očekuje puštanje u rad i preostalih sedam stubova", navodi se u saopštenju.

Kazali su da će treća faza možda predvidjeti i metalne branike na pješačkim stazama kako auta ne bi razvijala veće brzine pješačkom stazom nego kolovozom, "ali je pitanje da li će tehnička dokumentacija biti izrađena na vrijeme".

"Ovo je, poštovani građani Zete, još jedan od impresivnih rezultata koji staje u ovogodišnju sumu realizovanih kapitalnih investicija koja je za prvih šest mjeseci udarila u plafon i bilježi vrtoglavu brojku od 6,83 odsto a sa ovim vjerovatno i cijelih sedam odsto planirane realizacije", rekli su iz DPS-a.

"Mještani se spontano okupljaju na “trgu” ka Starom Vignju koji je ujedno i najrealnija slika i ogledalo aktuelne vlasti kako bi proslavili 'gašenje' mraka. Poštovani građani Zete, možda bi ovaj ironični ostvrt bio i smiješan da svi ne trpimo posljedice nesposobnosti i neznanja aktuelne vlasti koja jedino od svega, dobro prima plate i troši budžet za gorivo i reprezentaciju. Razmislite još jednom jeste li ovo očekivali i da li ste za ovo glasali", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: