Kadić: Kad postanem gradonačelnik neću promijeniti broj telefona, automobil ću staviti na raspolaganje građanima

Nosilac liste Pokreta Naprijed je kazao da će građani uvijek moći da ga kontaktiraju, jer smatra da gradonačelnik treba da bude dostupan onima koje predstavlja

10381 pregleda 45 reakcija 45 komentar(a)
Foto: Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu
Foto: Dr Vuk Kadić - Pokret Naprijed - Za Podgoricu i porodicu

Nosilac liste Pokreta Naprijed na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, Vuk Kadić, obećao je da kada postane gradonačelnik neće promijeniti broj mobilnog telefona, već će građani moći uvijek da ga kontaktiraju, dok će automobil koji koristi gradonačelnik biti stavljen na raspolaganje građanima.

"Ovih dana čujemo mnogo obećanja. Političari se takmiče u broju garaža koje će izgraditi, obećavaju još više vrtića, a po njihovim planovima, izgleda da ćemo morati da uvozimo radnu snagu koliko će novih radnih mjesta biti otvoreno. Drveće u parkovima će nići za mjesec dana, a korupcija će biti na nivou one u Švedskoj. Pa evo, da se i ja priključim tom trendu obećanja”, kazao je on u saopštenju dostavljenom medijma.

"Prvo obećanje koje vam dajem jeste da neću promijeniti broj mobilnog telefona. Nisam ga promijenio deset godina, pa ga neću mijenjati ni 30. septembra", dodao je Kadić.

On je kazao da će građani uvijek moći da ga kontaktiraju, jer smatra da gradonačelnik treba da bude dostupan onima koje predstavlja.

“Drugo obećanje koje dajem: prvi dan kada postanem gradonačelnik, automobil koji sada koristi gradonačelnik biće stavljen na raspolaganje građanima. Biće korišćen za prevoz onih kojima je najpotrebniji – starijih, bolesnih, onih kojima je potreban prevoz do bolnice, na pregled ili do neke službe kako bi završili neophodnu dokumentaciju. Uvođenjem ove usluge, želim da pokažem šta znači služiti građanima", istakao je nosilac liste Pokreta Naprijed.

Kadić je zaključio da nikada nije obećavao nemoguće i da će svaki dan biti sa građanima kako bi zajedno radili da bi Podgorica krenula naprijed.

Bonus video: