SNP: Partiji vraćamo staru snagu uz novu energiju

"Evidentnom trendu rasta SNP-a doprinijeće i sprovođenje izbornih opštinskih konferencija širom Crne Gore", kažu iz te partije

3163 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Mediabiro
Foto: Mediabiro

Socijalistička narodna partija (SNP) kazala je da su izabrali koordinatore za pripremu izbornih konferencija u više opština, čije sprovođenje će, kako kažu, doprinijeti "evidentnom trendu rasta" podrške toj partiji.

Poručuju da su odlučni još intenzivnije raditi na jačanju stranačke infrastrukture.

Kako je saopšteno, koordinatori za pripremu izbornih konferencija izabrani su na jučerašnjoj elektronskoj sjednici Glavnog odbora SNP-a, na predlog predsjednika te stranke Vladimira Jokovića. O njegovom predlogu izjasnila su se 102 člana odbora, pri čemu je 101 član glasao "za", uz jedan glas "protiv".

"Navedene aktivnosti su u skladu sa našim dugoročnim nastojanjima da osvježimo redove u cilju jačanja partijske infrastrukture i kontinuiranog djelovanja partije na svim nivoima, kako bi bili spremni za sve političke izazove. Napominjemo da je SNP pojedinačno najjača vladajuća partija u Andrijevici, kao i to da smo na lokalnim izborima u Budvi udvostručili broj odborničkih mandata, te da u Podgorici nakon 29. septembra vraćamo parlamentarni status. Evidentnom trendu rasta SNP-a doprinijeće i sprovođenje izbornih opštinskih konferencija širom Crne Gore. Odlučni smo da još intenzivnije radimo na jačanju partijske infrastrukture. Vraćamo SNP-u staru snagu uz novu energiju, jer jak i stabilan SNP je ono što Crnoj Gori treba", navodi seu saopštenju.

Bonus video: