Lakićević: Sociekonomska prava građana prioritet

Kao nosilac liste u Herceg Novom je podsjetio da se Crnogorska dosljedno zalaže za to da „veze” i „poznanstva” ne treba da budu osnov da bismo mogli da ostvarujemo svoja prava
6 komentar(a)
Milan Lakićević, Foto: Crnogorska
Milan Lakićević, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 01.05.2017. 10:18h

Nosilac izborne liste „Crnogorska” na izborima u Herceg Novom Milan Lakićević čestitao je Prvi maj – Međunarodni praznik rada.

U ime kandidata na izbornoj listi Crnogorske poručio je da su u svakoj savremenoj, demokratskoj državi socioekonomska prava među najvažnijima i da i u Novome i u našoj državi Crnoj Gori socioekonomski problemi treba efikasno da se rješavaju.

Milan Lakićević je podsjetio da se Crnogorska dosledno zalaže za to da „veze” i „poznanstva” ne treba da budu osnov da bismo mogli da ostvarujemo svoja prava, već da svako treba da radi ono za šta je sposoban i da Ustavom garantovana prava treba da budu neprikosnovena.

“Zato što su nama građani Zakon, a mi Zakon poštujemo. U to ime danas slavimo, a od sjutra nastavljamo da radimo do pobjede”, poručio je Milan Lakićević, nosilaca izborne liste „Crnogorska” u Herceg Novom.

Bonus video: