CFL UŽIVO: Bokelj slavio u Nikšiću, nastavlja se posrtanje Sutjeske, nema golova u Tuzima, remi u Petrovcu

U MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi utakmice 14. kola

21528 pregleda 9 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG
Ažurirano: 27.10.2024. 18:51h

U MeridianBet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi danas su na programu utakmice 14. kola.

Fudbaleri Bokelja SBBet nastavljaju sa dobrim partijama, što se ne može reći i za Sutjesku - Kotorani su večeras u Nikšiću slavili 2:0, nakon Dečića i Budućnosti savladali ekipu Milije Savovića i upisali treću vezanu pobjedu.

Sa druge strane, Sutjeska je ostala na svega pet osvojenih bodova na domaćem terenu ove sezone. Ekipa Milije Savovića je kraj Bistrice odigrala sedam utakmica, a upisala je samo jednu pobjedu i to protiv Jezera, u 8. kolu 22. septembra.

Kraj Bistrice je večeras u prvom poluvremenu viđena samo jedna šansa i to za fudbalere Sutjeske - Petar Vukčević je u 37. minutu šutirao, a Stefan Spasojević odbranio.

Bokelj je u drugom poluvremenu poveo nakon prve šanse. Igor Poček je u 52. minutu bio okružen četvoricom igrača Sutjeske, ali se sjajno snašao i lijepo asistirao Vasiliju Čavoru, koji je matirao Vladana Giljena.

U 64. minutu je postavljen konačan rezultat - Poček je centrirao sa desne strane, a Dejan Pepić iz prve šutirao i postigao gol.

Imao je Pepić nakon toga još jednu šansu, ali je Giljen intervenisao, a neprecizan je bio i Juma Suva.

Sutjeska je do kraja imala dobru šansu nakon kornera, kada je Đorđe Šaletić centrirao, Nemanja Đurović šutirao glavom, a Spasojević odbranio.

Na utakmici Petrovca i tivatskog Arsenala nije bilo ni pobjednika, ni golova - 0:0.

Petrovac je prekinuo niz od četiri pobjede zaredom, večeras je mogao do trijumfa, a najbolju šansu u 52. minutu nije iskoristio Adnan Bašić, koji je promašio penal. Golman Arsenala Bojan Zogović je odlično intervenisao i odbranio.

Arsenal je nakon večerašnjeg remija produžio niz bez pobjede u domaćem šampionatu na sedam mečeva. Posljednju pobjedu Tivćani su ostvarili krajem septembra, kada su savladali Dečić.

Jedinstvo-Franca i Jezero su u Bijelom Polju igrali neriješeno (1:1). Jezero je povelo već u petom minutu preko Mihaila Perovića, dok je bod Jedinstvu donio Aldin Mušović u 86. minutu.

Jedinstvo je moglo do pobjede, ali Žarko Korać u 97. minutu nije realizovao penal. Odlično je intervenisao Igor Asanović.

Aktuelni šampion, Dečić AdmiralBet je domaćin Otrant-Olimpiku (18), dok će Budućnost u 20 časova ugostiti Mornar.

REZULTATI - 14. KOLO

Dečić AdmiralBet - Otrant-Olympic 0:0

Budućnost - Mornar (20)

Kraj

Jedinstvo-Franca - Jezero 1:1

Aldin Mušović 86 - Mihailo Perović 5.

Žarko Korać (Jedinstvo) promašio penal u 97. minutu.

Sutjeska - Bokelj SBBet 0:2

Vasilije Čavor 52, Dejan Pepić 64.

Petrovac - Arsenal 0:0

Adnan Bašić (Petrovac) promašio penal u 52. minutu

Standings provided by Sofascore

Bonus video: