Budva: Čačanin vrijeđao policajce na nacionalnoj osnovi, sudija novčanu kaznu zamijenio zatvorskom

Kako srpski državljanin nije imao da plati novčanu kaznu, te se ona nije mogla ni naplatiti prinudnim putem, to je sudija Đukanović novčanu kaznu zamijenio zatvorskom u trajanju od 60 dana, tako što se svaki započeti dan zatvora računa 25 eura

10219 pregleda 29 reakcija 19 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Čačanin J. Đ (22) kažnjen je novčanom kaznom od 1.500 eura, jer je omalovažavao policijske službenike Odjeljenja bezbjednosti Budva. Tu je odluku , kako Vijesti nezvanično saznaju, donio predsjednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako srpski državljanin nije imao da plati novčanu kaznu, te se ona nije mogla ni naplatiti prinudnim putem, to je sudija Đukanović novčanu kaznu zamijenio zatvorskom u trajanju od 60 dana, tako što se svaki započeti dan zatvora računa 25 eura.

Kako saznajemo, imcident se dogodio u hodniku stambene zgrade u utorak, četiri sata iza ponoći, kada su na lice mjesta stigli policajci, pošto je prijavljeno da J. Đ. vrši nasilje nad cimerima.

Mladić kada je vidio policijske službenike N. R. i A. M. u hodniku zgrade počeo ih je omalovažavati upućujući im riječi “šta bre vi hoćete Crnogorci, možete da po… k…. ovom Srbendi, nabijem vas sve na k….”.

Policija je protiv srpskog državljanina podnijela prekršajnu prijavu, jer je počinio prekršaj iz člana 11. st. 1 Zakona o javnom redu i miru.

Bonus video: