U Ulcinju i na GP Dobrakovo uhapšene dvije međunarodno tražene osobe

U Ulcinju uhapšen A.M. shodno direktnoj molbi za hapšenje koja je upućena od strane Ministarstva pravde Kosova, a na GP Dobrakovo državljanka Srbije M.Ž. za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu potjernicu

4228 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Ulcinju i na graničnom prelazu Dobrakovo uhapšene su dva osobe koje su se potraživala na međunarodnom nivou.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Jug" u saradnji sa službenicima NCB Interpol-a Podgorica, uhapsili su A.M. sa Kosova radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od osam mjeseci zbog krivičnog djela krađa.

"A.M. je lišen slobode u Ulcinju, shodno direktnoj molbi za hapšenje koja je upućena od strane Ministarstva pravde Kosova", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su službenici Sektora granične policije na graničnom prelazu Dobrakovo uhapsili državljanku Srbije M.Ž. za kojom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu potjernicu.

"Ona je pravosnažno osuđena na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci zbog izvršenog krivičnog djela krađa", saopšteno je.

Rješenjima sudija za istragu Višeg suda u Podgorici i Višeg suda u Bijelom Polju njima je određen ekstradicioni pritvor i slijedi dalja komunikacija NCB Interpol-a Podgorica sa ILECU Kosovo i NCB Interpol-om Beograd.

Bonus video: