Pištolji, puška i više od 200 komada municije oduzeti od Nikšićana

"Sa događajima su upoznati tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se nakon potrebnih izvještačenja izvršiti kvalifikaciju djela", saopšteno je iz policije

4690 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore
Foto: Đorđe Cmiljanić/Vlada Crne Gore

Pretresom stanova i drugih prostorija dvojice Nikšićanina policija je pronašla i oduzela pištolje, pušku i više od 200 komada municije.

"U nastavku aktivnosti službenika Regionalnog centra bezbjednosti 'Zapad' koje se odnose na preduzimanje mjera i radnji u cilju pronalaska oružja u ilegalnom posjedu kod građana, te sprečavanja izvršenja krivičnih djela i prekršaja policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupajući po operativnim saznanjima, a na osnovu naredbi izdatih od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Nikšiću izvršilii pretrese na dvije lokacije na teritoriji opštine Nikšić", navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se da je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi M.S. policija je pronašla i oduzela pištolj, pušku i 155 komada municije različite vrste i kalibra.

"Osim toga, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M.K. pronađen je i oduzet pištolj i 104 komada municije.

Sa događajima su upoznati tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će se nakon potrebnih izvještačenja izvršiti kvalifikaciju djela", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: