Bečić: Priželjkujemo da Vaskrs bude predznak kraja pandemije koja je zadala velike probleme

"U želji da vam ovaj Vaskrs, koji ćete provesti značajno drugačije nego sve prethodne, ali i dalje sa svojim porodicama, u toplini svojih domova, donese mnogo zdravlja, sreće, uspjeha, optimizma i vjere u bolje sjutra, još jednom vam, srdačno, čestitam vaskršnje praznike"
1429 pregleda 5 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić čestitao je u ime partije i u svoje ime, svim građanima pravoslavne vjeroispovijesti nastupajući praznik Vaskrs.

"Vaskrs, praznik koji simbolizuje stradanje i obnovu života ove godine, nažalost, dolazi u vrijeme kada je cio svijet zaokupljen brigom zbog gubitka velikog broja života usljed pandemije korona virusa. Kao nikada u našem vremenu, priželjkujemo da ovaj veliki hrišćanski praznik bude, ujedno, i prvi predznak kraja pandemije koja je našoj državi i cijelom svijetu zadala velike i teške probleme, ugrožavajući zdravlje cijelih nacija i država. U želji da vam ovaj Vaskrs, koji ćete provesti značajno drugačije nego sve prethodne, ali i dalje sa svojim porodicama, u toplini svojih domova, donese mnogo zdravlja, sreće, uspjeha, optimizma i vjere u bolje sjutra, još jednom vam, srdačno, čestitam vaskršnje praznike", rekao je Bečić.

Bonus video: