Kolić Brnoviću: Da li je istina da se Sveto učlanio u Šešeljevu stranku?

"Da li je Vojislav Šešelj 1998.godine bio na inauguraciji Mila Đukanovića u sred Prijestonice Cetinje?"
114 pregleda 6 komentar(a)
Dženan Kolić, Foto: Demokratska Crna Gora
Dženan Kolić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 04.11.2017. 07:49h

Jedina istina u nemuštoj pisaniji cetinjske filijale Organizovane kriminalne grupe jeste konstatacija da je velika razlika između vas i nas, navodi se u reagovanju potpredsjednika Demokratske Crne Gore Dženana Kolića na izjavu člana OO DPS Cetinje i kandidata za odbornika Radovana Brnovića.

"Tolika, da ste vi prošlost a mi budućnost Crne Gore. I to je jedina podjela koju prihvatamo, a građani odlično razlikuju čistinu od prljavštine i nema tih riječi koje vas mogu oprati od kriminala, pljački, ratova, ucjena, podjela i drugih nepočinstava. Uzalud pokušavate da se opravdate napadima na ljude čistih ruku i svijetla obraza. Gotovo je, pravdanja nema, pokazali ste se na djelima. Nego kada smo kod pitanja i odgovora, da li je istina da se Sveto učlanio u Šešeljevu stranku i da je prilikom učlanjenja rekao: samo sam promijenio državu, ali ne i partiju? Da li je došlo do realizacije drugog dijela plana utvrđenog na sastanku između Sveta i Voje u Njivicama sa početka 90-tih? Zašto sada bježite, pravdate se i ograđujete od vašeg saborca. Pa nije valjda da pobijate izjavu Vojislava Šešelja kojom je saopštio javnosti da je Milo Đukanović njegov ratni drug i da se poznaju sa fronta. Đukanović je imao priliku da ga demantuje, ali ne, on je svom prijatelju čestitao slobodu i potvrdio čvrste veze utemeljene u vremenima kad su harali ratištima širom bivše Jugoslavije. I sada se odjednom ničega ne sjećate? Ali bez brige, sjećaju se građani kojima ne možete zamagliti pamćenje bacanjem prašine u oči. Gospodo iz Cetinjske OKG imamo još jednu informaciju pa nam pomozite da utvrdimo njenu istinistost: Da li je Vojislav Šešelj 1998.godine bio na inauguraciji Mila Đukanovića u sred Prijestonice Cetinje? Samo pitamo", istakao je Kolić u reagovanju.

On je u nastavku reagovanja kazao da se treba vratiti u sadašnjost, iako, kako je istakao nije siguran u kom vremenu su (DPS) prljaviji, juče ili danas.

"Ali smo sigurni da ćete sjutra biti samo tamna prošlost istorije Crne Gore. Umjesto što manipulišete izazivajući šovinističku histeriju, objasnite narodu kako je Svetov, pardon Svetin zet prikazao svojevremeno da su javne finansije Prijestonice u plusu 1,8 miliona eura, a DRI nakon toga utvrdi da je Prijestonica poslovala sa minusom, odnosno deficitom od 900 000 eura. I naravno za sam kraj da se podsjetimo i obećanja. Šta bi sa fabrikom čokolade? A žičarom? Gdje nestade obećani stadion? Toplo vam preporučujemo da prestanete sa maltretiranjem javnosti neargumentovanim pisanijama i ujedno vašim javnim ponižavanjem. Razumijemo vašu paniku i strah, ali pomirite se već jednom sa činjenicom koju svi u Crnoj Gori znaju. Došao vam je kraj!", zaključio je Kolić.

Bonus video: