Vujičić: I pored pritiska Đukanovićeve družine, većina Albanaca i Bošnjaka će ostati kući ili glasati Milatovića

Vujičić je poručio da su "Đukanovićevi "džepovi i rezervoari" kako je na pogrdan način nazvao sve one građane/ke koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori sve prazniji i prazniji"

12642 pregleda 32 komentar(a)
Milatović, Foto: Pokret Evropa sad
Milatović, Foto: Pokret Evropa sad

Predsjednik Udruženja Crnogoraca Kosova Slobodan M Vujičić saopštio je danas da će najveći broj kosovskih Bošjaka i Albanaca koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori u drugom krugu predsjedničkih izbora neće glasati za kandidata Demokratske partije socijalista (DPS) i aktuelnog šefa države Mila Đukanovića.

"Nakon razgovora sa značajnim brojem porodica kosovskih Bošnjaka i Albanaca koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori, zaključujemo da će i pored velikog pritiska od strane Đukanovićeve družine na Kosovu, najveći broj ostati kućama ili će za budućeg predsjednika glasati Jakova Milatovića. Pokušaj Đukanovićevih medijskih satelita da naslovima kako kvazi Udruženja Crnogoraca Kosova "Lovćen i Perper" čiji je "lider" jedna te ista osoba, podržavaju aktuelnog predsjednika Crne Gore zbune glasačko tijelo, nijesu urodila plodom jer dotičnog ne podržavaju čak ni članova najuže porodice što svi mi koji živimo na Kosovo itekako dobro znamo", istakao je Vujičić u saopštenju.

On je dodao da su "Đukanovićevi "džepovi i rezervoari" kako je na pogrdan način nazvao sve one građane/ke koji imaju pravo glasa u Crnoj Gori sve prazniji i prazniji".

Udruženje Crnogoraca Kosova je prije tri dana podržalo predsjedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, u susret drugom krugu predsjedničkih izbora, 2. aprila.

Bonus video: