URA PES-u: Ovakvi navodi demaskiraju neozbiljnu, površnu, špekulantsku i ekonomsku politiku Spajićevog pokreta

"Danas smo od njih saznali nešto novo za ekonomsku teoriju i praksu: danas imali milijardu eura više da prethodna Vlada nije potrošila 100 hiljada eura predviđenih sredstava za međunarodnu politiku. Zaista, komedija"

6872 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Ilustracija, Foto: URA
Ilustracija, Foto: URA

Ovakvi navodi zapravo na najbolji mogući način demaskiraju neozbiljnu, površnu i špekulantsku ekonomsku i svaku drugu politiku Spajićevog pokreta, ocijenili su iz Građanskog pokreta URA.

Oni su to kazali povodom navoda Pokreta Evropa sad da bi Vlada imala više novca za razna povećanja da je prethodna manje trošila na službena putovanja.

"Danas smo od njih saznali nešto novo za ekonomsku teoriju i praksu: danas imali milijardu eura više da prethodna Vlada nije potrošila 100 hiljada eura predviđenih sredstava za međunarodnu politiku. Zaista, komedija", istakli su iz URE.

Oni su kazali da je saopštenje PES-a najbolje demaskirao njihov Predlog budžeta za 2024. kojim su predviđenja povećanja za Generalni sekretarijat Vlade u iznosu od 2 miliona eura i Kabinet predsjednika Vlade za 100.000 eura, iz kojeg se crpe sredstva za službena putovanja.

"Uprkos tome, pitamo Spajića šta se dešava sa milijardom eura svih povećanja za 1. januar 2024. godine, koje je obećavao u predizbornoj kampanji, paralelno najavljujući bankrot države", istakli su iz URE, dodajući da zbog toga PES svakim danom sve više tone u sopstvene neistine i postaje, kako kažu, žrtva sopstvenog populizma i neistina.

"Vaše loše namjere svakodnevno se demaskiraju pred građanima. Samo nastavite tako, na pravom ste putu da brzo odete u zaborav, kao i svaki drugi populistički pokret u istoriji", zaključili su iz URE.

Bonus video: