Kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića zakazano za 16. jul

Tema sjednice biće imenovanje Aleksandra Radovića za vršioca dužnosti direktora Uprave policije i posljedice na sistem bezbjednosti u Crnoj Gori

6670 pregleda 1 komentar(a)
Sa jedne od prethodnih sjednica odbora, Foto: Printscreen YouTube
Sa jedne od prethodnih sjednica odbora, Foto: Printscreen YouTube

Sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj će se obaviti kontrolno saslušanje predsjednika Vlade Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, na temu imenovanja v.d. direktora Uprave policije i posljedica na sistem bezbjednosti u Crnoj Gori, održaće se u utorak 16. jula od 9 sati, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore.

Kontrolno saslušanje Spajića i Šaranovića pred Odborom za bezbjednost i odbranu, povodom imenovanja vršioca dužnosti direktora Uprave policije Aleksandra Radovića, prvobitno je bilo zakazano za 26. jun, ali je odgođeno zbog međunarodnih obaveza premijera i ministra.

Incijativu za kontrolno saslušanje podnijeli su poslanici opozicije koji su članovi Odbora, uz Jevrosimu Pejović, a nakon dešavanja na maratonskoj sjednici Vlade u martu kada je Aleksandar Radović izabran za vršioca dužnosti direktora policije na predlog premijera Milojka Spajića.

Bonus video: