Nenezić BS-u: Alibi za koaliciju sa Mandićem nemojte tražiti u napadanju mene

"Barani svih vjera i nacija dobro znaju da svoje sugrađane ne 'prepoznajemo' po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi. Alibi za koaliciju sa Andrijom Mandićem nemojte tražiti u napadanju mene, a mi se znamo dobro", napisao je Nenezić na mreži X

4411 pregleda 8 komentar(a)
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar
Nenezić, Foto: Služba za skupštinske poslove SO Bar

Dragi sugrađani, ako se vaše rukovodstvo bude brinulo o razvoju grada Bara, kao što su se brinuli o svojim sunarodnicima kada su ušli u koaliciju s četničkim vojvodama onda mrka kapa za bulevar kroz Čelugu.

To je poručio poslanik Socijaldemokrata (SD) i predsjednik Skupštine opštine Bar, Branislav Nenezić, kao odgovor na saopštenje barske Bošnjačke stranke.

"Ubuduće ne potpisujte reagovanja koja je pisao neko u centrali jer me očigledno ne poznaju. Barani svih vjera i nacija dobro znaju da svoje sugrađane ne 'prepoznajemo' po vjerskoj ili nacionalnoj osnovi. Alibi za koaliciju sa Andrijom Mandićem nemojte tražiti u napadanju mene, a mi se znamo dobro", napisao je Nenezić na mreži X.

Naveo je i da kada se već vraćaju u prošlost, treba da "pogledaju" i prisjete se gdje su im bili, šta su im radili i kojim folklorom “dočekivali” novi koalicioni partneri.

On ie BS-u poručio i da su postali ikebane predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandićai predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"I na kraju da vas zamolim da ne pominjete ikebane. Jer ste od prošle nedjelje upravo vi zvanično postali Vućićeva i Mandićeva ikebana. Srećno u oba doma", zaključio je Nenezić.

Bonus video: